Na prvo stran
Up. ime:  
Geslo:  
Prijava
Božično novoletni popust
Slike Irene Polanec,  Ikone Irene Polanec
Broške in križi Irene Polanec
Mona Liza
Okrasni bakreni izdelki
Ročni izdelki iz gline
Ker zaradi same narave interneta artiklov ni mogoce prikazati v dejanski obliki oz. bolje povedano, s slik, ki jih vidite na strani, se ne da popolnoma razbrati, za kakšno vrhunsko kvaliteto gre, si lahko tukaj ogledate originalne posnetke del Irene Polanec posnete s profesionalno fotografsko opremo.

- Slike (miniature) so v lepih okvirjih, zastekljene in imajo na hrbtni strani plošco s kratkim opisom slikarke. Vse slike imajo tudi kaveljcek in jih lahko takoj obesite in polepšate vaš prostor.

- Ikone imajo na zadnji strani lastnorocni podpis slikarke Irene Polanec in v škatli je še certifikat pristnosti. Vse ikone imajo posebno zarezo, tako da lahko ikono takoj obesite na svoje mesto. Kvalitete se v bistvu ne da opisati. To morate držati v roki in videti. Čudovito!

- Broške in križi so v celoti izdelani iz porcelana in na zadnji strani ni neke sponke ampak je takšen obrocek skozi katerega potem potegnete npr. ruto. Vsaka broška je lastnorocno podpisana, da se zagotovi avtenticnost. Broško oz. križ dobite v posebno lepem darilnem mošnjicku.

- Izdelki domace obrti so vecinoma vsi rocno izdelani in poslikani, tako da niti dva nista enaka. Obstaja tudi možnost izdelave posode, figuric in okraskov po vaših željah. Še posebej popularni so tako imenovani "memopopi", plošcice iz gline z magnetkom za pritrjevanje listicev na magnetne table, hladilnik ipd. Vecino izdelkov pošljemo skupaj z rocno izdelano darilno škatlico iz papirja.

Galerija slik (kliknite na sliko za vecji ogled)

Velika miniatura Mala miniatura Hrbtna stran miniatur
Ikona na lesu Certifikat pristnosti Hrbtna stran broške
O kvaliteti izdelkov | Naročanje in dostava | Kontaktne informacije
Irena Planec
Za večja naročila in vse dodatne informacije pokličite 02/ 230 11 00.
Ogled artiklov je možen, po dogovoru, na sedežu podjetja med 9:00 in 15:00.
ID za DDV: SI81080344, IBAN: SI56 3000 0001 1767 785
© 2006-2018 Leksis d.o.o., Vse pravice pridržane