Na prvo stran
Up. ime:  
Geslo:  
Prijava
Božično novoletni popust
Slike Irene Polanec,  Ikone Irene Polanec
Broške in križi Irene Polanec
Mona Liza
Okrasni bakreni izdelki
Ročni izdelki iz gline
1. Naročanje

Postopek narocanja v naši trgovini je zelo enostaven in sicer obstajata dva načina naročila izdelkov:

- košarica

Če želite naročiti več izdelkov hkrati, potem enostavno poiščete izdelek, ki ga želite naročiti in kliknete na povezavo Dodajte izdelek v košarico. Zatem poiščete naslednji izdelek in ga dodate v košarico. Postopek ponavljajte, dokler v košarici niso vsi artikli, ki jih želite naročiti. Vsebino vaše košarice in skupni znesek nakupa boste lahko vedno videli v okvirčku pod levim menujem. Okvirček se pojavi takoj ko dodate prvi artikel v košarico. Za zaključek nakupa kliknite na povezavo za potrditev nakupa v košarici in sledite postopku. Pregledate naročilo, vpišete svoje podatke in potrdite naročilo.

- direktni nakup

Če želite naročiti samo en izdelek, potem enostavno na strani z izdelkom izpolnite naročilnico in zaključite naročilo. Enostavno!

2. Nacin plačila

Med postopkom naročanja si lahko izberete tudi način plačila in sicer sta na voljo dve možnosti:

- plačilo po predračunu

Ker v naši trgovini lahko kupite artikle, ki imajo višjo vrednost, se lahko znesek nakupa hitro dvigne nad 500 Eur, tako da lahko izkoristite možnost plačila po predracunu in naročeno blago vam bomo poslali v roku 48 ur po plačilu predračuna. Ko potrdite naročilo, boste po e-mailu prejeli potrditev naročila in predračun, ki si ga lahko natisnete.

- plačilo po povzetju

Po potrjenem naročilu bomo v roku 3-5 dni poslali paket na naslov, ki ste ga navedli. Znesek kupnine poravnate dostavljacu, ki vam bo prinesel paket. Če ste izbrali plačilo po povzetju, boste morali naročilo potrditi s klikom na link, ki ga boste prejeli v e-mailu, takoj po oddanem naročilu.

3. Dostava

Paket bomo dostavili preko Pošte Slovenije. Cena dostave je odvisna od teže paketa. Stroške dostave plača stanka.

4. Odstop od pogodbe

Ta del ureja Zakon o varstvu potrošnikov, ki pravi:

(43.c. clen ZVPot)
- Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

(43.d. clen ZVPot)
- Če je potrošnik v primeru iz prejšnjega clena tega zakona odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila.

- Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če podjetje zamudi z vracilom plačil, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Pisno obvestilo o preklicu narocila oz. odstopu od pogodbe pošiljite na e-mail ali po faxu.

5. Članstvo v klubu UNIKAT

Vsak kupec v spletni trgovini ima možnost, da postane član ekskluzivnega kluba UNIKAT. Vsak nov član dobi lepo darilo. Uporabniško ime in geslo, ki si ju boste izbrali, lahko pri naslednjih nakupih uporabite za prijavo in ne bo vam potrebno ponovno vpisovati podatkov v naročilnico. Vsi clani kluba avtomatsko sodelujete v vseh nagradnih igrah in žrebanjih, ter boste vseskozi deležni razno raznih ugodnosti.
O kvaliteti izdelkov | Naročanje in dostava | Kontaktne informacije
Irena Planec
Za večja naročila in vse dodatne informacije pokličite 02/ 230 11 00.
Ogled artiklov je možen, po dogovoru, na sedežu podjetja med 9:00 in 15:00.
ID za DDV: SI81080344, IBAN: SI56 3000 0001 1767 785
© 2006-2018 Leksis d.o.o., Vse pravice pridržane